112

Bărbatul atacat de urs, în județul Brașov, este în operație (video)

Bărbatul de 68 de ani care a fost atacat de urs ieri seară, în Crizbav – județul Brașov, este în operație, în această dimineață. El a suferit răni complexe la nivelul scalpului, la o ureche și luxație la un umăr. El este operat de o echipă de la ORL și Chirurgie Plastică. În primul filmuleț alăturat găsiți declarație purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte.

Ursul a rănit ușor și o adolescentă de 14 ani, însărcinată. Ea a fost transportată aseară la Maternitatea Brașov. În al doilea video găsiți declarația purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Coco
52 minute în urmă

La 14 ani deja cu burta la gura… Doamne iartă-ne și pazeste-ne. Iar la Crizbav de 5 ani merg cu bicicleta ( sunt pasionat) , am trecut și noaptea la ora 22 pe drumul dintre Crizbav – Feldioara, dar în… Citeşte mai mult »

Citeşte şi...
Close
Back to top button