Sport

Corona Brașov, victorie după un meci dramatic / Pe primul loc în Erste Liga

Corona Brașov, victorie după un meci dramatic.

Corona Brașov a învins cu 5-4 formația DVTK, duminică seara, la capătul unui meci intens, care a contat pentru Erste Liga la hochei pe gheață.

Au fost nervi întinși la maximum, execuții deosebite, ratări incredibile, eliminări și, mai presus de toate, încurajări puternice din partea fanilor Brașovului!

Corona Brașov, victorie după un meci dramatic

Filmul meciului a fost redat perfect de cei de la Corona Brașov. Scorul a fost deschis de DVTK, iar apoi a urmat replica lui Evgenii Skachkov. Repriza a doua a început din nou cu un gol al celor din Miskolc, însă Radim Valchar a restabilit egalitatea în mai puțin de un minut. Jared VanWormer a înclinat în balanța către Corona, dar DVTK a înscris două goluri în ultimele 5 minute ale părții secunde. Desruisseaux a dat golul egalizator în minutul 40, asistat de Skachkov, însă Corona Brașov nu a mai reușit să înscrie până la finalul partidei.

Meciul a intrat în prelungiri, încheiate fără gol, iar suporterii au putut asista la un spectacol de penalty-uri. Primele lovituri au fost ratate de ambele părți, iar apoi Corona a reușit prin execuțiile lui Cedric Desruisseaux și Zagidulin să-și înscrie în palmares o nouă victorie.

Corona Brașov, victorie după un meci dramatic

După 4 meciuri disputate, Corona Brașov este lider în Erste Liga, cu 11 puncte. DEAC și UTE au câte 9 puncte, cu mențiunea că prima formație are un meci mai puțin disputat.

Pentru Corona Brașov urmează prima deplasare din acest sezon în Ungaria, acolo unde se va confrunta cu Dunaujvarosi și Ferencvaros.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button