112

Autocar cu zeci de persoane la bord, implicat într-un accident, pe autostrada A1

Un autocar și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier, în această după-amiază, în județul Sibiu. Accidentul a avut loc pe autostrada A1, în zona localității Apoldu de Jos.

Pentru scurt timp, a fost activat planul roșu de intervenție, dat din numărul celor implicați în accident. Dar, din fericire, din cele 44 de persoane aflate în cele două autovehicule, una singură are nevoie de îngrijiri medicale, transmit cei de la ISU Sibiu, potrivit cărora planul roșu de intervenție a fost dezactivat.

„Forțele au ajuns la fața locului. În accident sunt implicate un număr total de 44 de persoane. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale și va fi transportată la UPU Sibiu. Celelalte de 43 de persoane nu necesită îngrijiri medicale. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat”, transmit cei de la ISU Sibiu.

„În timp ce conducea autocarul în care se aflau 41 de pasageri, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, nu ar fi păstrat distanța de siguranță, intrând în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Brăila. Un pasager din autoturism, în vârstă de 44 de ani, din județul Brăila, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient”, au detaliat reprezentanții Poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button