Expres

Nicolae Ciucă trage un semnal de alarmă

Nicolae Ciucă trage un semnal de alarmă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat sâmbătă că din actualul exerciţiu 2021-2027 au fost atrase mai puţin de 3% din fondurile europene pe care România le are la dispoziţie. Mai mult, fostul premier spune că PNL a fost partidul care, aflat la guvernare, a atras cele mai multe fonduri europene.

„Sunt o serie întreagă de învăţăminte pe care le-am desprins, fiecare dintre noi, atât în ceea ce priveşte administraţia la nivel, local, guvernanţa la nivelul conducerii centrale, inclusiv comportamentul şi atitudinea noastră în interiorul unei coaliţii, s-a învăţat foarte mult în această perioadă”, a anunțat Ciucă în faţa reprezentantelor Organizaţiei de Femei a PNL.

Fostul premier mai spune că timpul rămas pentru absorbția fondurilor europene este scurt.

Partidul Naţional Liberal a fost cel care a realizat cea mai mare absorbţie de fonduri europene când a fost la guvernare şi a atras cele mai multe fonduri străine. Nu asta am vrut să scot în evidenţă, ci să vă spun faptul că, din păcate, în momentul actual, din cadrul 2021-2027 nu s-au absorbit nici măcar 3% şi suntem cam la jumătatea parcursului. Numai anul viitor nu ne apropiem de 2027”, a mai precizat Nicolae Ciucă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
3 ore în urmă

Psd pnl usr udmr sunteți niște gunoaie de trădători și hoți de 34 de ani de când voi și neamurilor voastre sunteți în politică.Aveti toți aceeași mentalitate de tâlhari care,intr o țară normală ați fi fost închiși pe viață. Va… Citeşte mai mult »

Back to top button