Expres

Marian Godină, reclamat de șeful SIAS pentru o postare pe TikTok / Replica dură a polițistului

Marian Godină, reclamat de șeful SIAS pentru o postare pe TikTok / Replica dură a polițistului

Polițistul Marian Godină a reacționat pe Facebook după ce șeful Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale l-a pârât la superiori pentru că ar fi tras cu arma într-un poligon, iar apoi s-a promovat pe TikTok. În replică, Godină îi reproșează lui Scurtu cum nu a acționat în cazul crimei de la Onești, unde au murit oameni, dar nici la cel mai recent scandal, din orașul Pantelimon, la bătaia dintre clanuri.
Domnul din imagine este dl Alexandru Scurtu, șeful SIAS. Este omul care, conform reglementărilor pe care eu le-am citit și le cunosc, ar fi trebuit să intervină în cazul luării de ostatici de la Onești, acolo unde doi oameni nevinovați au murit. Repet, speța de acolo, conform reglementărilor în vigoare la acel moment era de competența SIAS, adică cei de la București, doar că SIAS nu a ajuns la Onești. De altfel, dl Scurtu a și fost cercetat penal și nu știu cum s-a soluționat acel dosar. Știu că nu e prima dată când dl Scurtu se simte prea important ca să se deplaseze în alt oraș, deși pot muri oameni și știe că e de competența dumnealui și a SIAS să meargă.
Uitând probabil de acel caz și având foarte timp liber, acest ins mi-a cercetat azi profilul de tik tok și a găsit acolo un video unde trag în poligon cu o singură mână. E un video scurt, nici nu mă văd eu măcar, o să vi-l las în comentariu, e chiar ceva foarte fain și care arată cât de bine sunt pregătit. Atenție, m-am pregătit pe banii mei, în poligoane private, iar tocul ăla e cumpărat tot de mine, că dl Scurtu nu a fost în stare mulți ani să ne asigure logistică și pregătire.Și s-a gândit dl Scurtu azi să-l sune pe șeful meu și să-l dojenească pentru că are un subaltern care denigrează imaginea Poliției Române prin acel video și că e filmat în nu știu ce zonă…”

Mai multe detalii aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button