Lifestyle

Maria Popovici a rămas în casa cumpărată cu Mincu

Maria Popovici a mărturisit că ea a rămas în casa cumpărată cu Mincu. Cei doi au decis să divorțeze, după o relație de mai mulți ani.
Câștigătoarea iUmor a făcut declarații despre bunurile și casa lor, pe care și-au cumpărat-o împreună.
La câteva săptămâni de la anunțul divorțului, Maria Popovici a făcut dezvăluiri despre ce au decis în legătură cu casa lor.

„Ne-am cumpărat o casă, era următorul pas firesc pe care voiam să îl facem. Ne-am cumpărat o casă, un cămin, un loc unde locuiam, că nu mai locuim împreună acum, că ne-am despărțit. Eu (n.r. ea stă în casă)”, a declarat Maria Popovici, în podcastul Vin de-o poveste by Radu Țibulcă, conform spynews.ro.

Maria Popovici a fost cea care a confirmat divorțul de Mincu. A precizat că despărțirea a fost de comun acord, în urmă cu mult timp înainte să anunțe acest lucru.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button