112

Brașovean accidentat de un autovehicul, la fast-food-ul McDonald’s din Șelimbăr

Un brașovean a fost accidentat de un autovehicul, la fast-food-ul McDonald’s din Șelimbăr. Bărbatul era în timpul programului de lucru.

Angajatul în vârstă de 40 de ani a fost lovit de o mașină pe aleea de drive, în urcare spre local. Acesta tăia niște șuruburi cu flexul și din neatenție a intrat pe carosabil fără să se asigure, conform turnulsfatului.ro.

„Accident rutier și accident de muncă în Șelimbăr. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs în Șelimbăr, pe o alee din apropierea unui local fast-food. În timp ce executa lucrări în apropierea localului, angajatul unei firme specializate, un brașovean în vârstă de 40 de ani, a pătruns pe carosabil fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Șelimbăr,” a anunțat IPJ Sibiu, în această dimineață.

Un echipaj SMURD a intervenit la locul accidentului și i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului și l-au transportat la spital. Acesta a suferit un traumatism la un picior, spun cei de la ISU Sibiu. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button