Timp liber

Turn de cățărat în centrul Brașovului / Alte ateliere cu acces gratuit

Turn de cățărat în centrul Brașovului / Alte ateliere cu acces gratuit

La ediția 2024 a Alpin Festival, care se desfășoară în Brașov, Predeal și Râșnov, sunt pregătite și ateliere tematice, în aer liber.

Vă așteptăm din nou la cel mai popular atelier sportiv, dedicat celor mici și curajoși! Atelierul de cățărat se va desfășura în Parcul Nicolae Titulescu, unde copiii își pot testa curajul și abilitățile de escaladă alături de campionii de la Asociația Climb Again și de membrii Clubului Alpin Român – filiala Brașov. Participanții vor avea parte de premii atractive oferite de sponsorii evenimentului, iar distracția este garantată. Vino să te aventurezi în centrul Brașovului!”, spun organizatorii.
Atelierul are loc astăzi și mâine, 21 și 22 septembrie, între orele 11.00 și 18.00, în Parcul Cemtral Nicolae Titulescu, în apropiere de zona șahiștilor.

Maze-O

Un alt atelier special, organizat de Clubul sportiv Babarunca, este cel de alergare orientare în labirint, disciplina care este pe lista viitoarelor probe olimpice. „Vă invităm la cel mai simpatic și dinamic atelier sportiv pentru toate vârstele: Maze Orienteering/Orientare în Labirint”, mai spun organizatorii.
Evenimentul va avea loc tot în Parcul Nicolae Titulescu, în același interval orar, și este deschis atât copiilor, cât și adulților,
Maze-O este o ramură distractivă și antrenantă a Orientării sportive, ușor de înțeles și de practicat. Combinând viteza de deplasare cu viteza de gândire, acest atelier are un puternic rol educativ și este ideal pentru toți participanții – de la copii la sportivi în căutare de antrenament.
Cei mai rapizi vor fi recompensați cu premii oferite de sponsori. „Vă așteptăm la distracție și aventură în centrul Brașovului!

Yoga of Presence with Carlos L`Abbate

Yoga of Presence este mult mai mult decât o clasă de fitness, un concept special adus în România de Carlos L’Abbate, o practică ce aduce armonie atât corpului, cât și minții.
Născut în Argentina, Carlos L’Abbate a fost învățător de școală primară în tinerețea sa și și-a dedicat o mare parte din viață lucrului cu copiii fără adăpost și cu persoanele în vârstă. El trăiește și predă Yoga of Presence în București de peste 15 ani și a lansat până acum două cărți „About Presence”/ „Despre Prezență” și „Pause for a Moment”, disponibilă momentan doar în limba engleză.
În cadrul Alpin Film Festival 2024, Carlos L’Abbate va conduce o sesiune de Yoga of Presence care va ghida participanții spre conectarea cu natura, pentru a-i împrumuta forța și armonia, acordând atenție momentului prezent.
Pentru a ne conecta cu adevărat cu natura, trebuie mai întâi să ne conectăm cu noi înșine. Pentru a realiza acest lucru, este necesar un stil de viață armonios – unul care se aliniază cu legile universale ale naturii și umanității. Trăind astfel, putem recunoaște interconectarea tuturor existențelor și putem înțelege că acțiunile noastre, fie ele mari sau mici, influențează bunăstarea celorlalți și a lumii din jurul nostru.”
Sesiunea de yoga are loc tot în Parcul Nicolae Titulescu, dar numai duminică, 22 septembrie, orele 11:00 – 12:30.
Sesiunea va fi predată în limba engleză.
Participanții sunt rugați să își aducă propria saltea de yoga și să se asigure că au condiția fizică necesară pentru a executa mișcările explicate și exemplificate de Carlos L`Abbate”, menționează organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button