Politic

Ce a spus Sebastian Rusu, nr. 1 pe lista deputaților PNL pentru Brașov

Ce a spus Sebastian Rusu, nr. 1 pe lista deputaților PNL pentru Brașov la alegerile parlamentare.

„Sunt onorat să deschid lista deputaților din Brașov din partea Partidului Național Liberal și să am susținerea colegilor și a comunității noastre. Ca brașovean născut și crescut chiar aici, am fost mereu profund implicat în dezvoltarea comunității. În toți acești ani, fie ca antreprenor, fie ca profesor sau om politic, am fost ghidat de dorința de a contribui la progresul și la creșterea calității vieții în Brașov”, a declarat (încă) viceprimarul PNL al Brașovului.

Ce a spus Sebastian Rusu, nr. 1 pe lista deputaților PNL pentru Brașov

Sebastian Rusu a continuat: „În cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județeană a fost anunțată această decizie importantă, alături de președintele Adrian Veștea și primarul ales al municipiului Brașov, George Scripcaru. Faptul că mi s-a încredințat deschiderea acestei liste mă onorează și mă responsabilizează, conștient fiind de importanța misiunii ce urmează. Brașovul are un potențial imens și este datoria noastră să susținem proiecte care să dezvolte întreg județul prin investiții inteligente, sprijinirea educației și crearea unui mediu favorabil inițiativei private. În fața acestei duble responsabilități: de a reprezenta valorile liberale și de a duce vocea brașovenilor în Parlament, voi pune toată pregătirea, energia și determinarea mea pentru a răspunde așteptărilor ce vor urma”.

Detalii referitoare la listele PNL Brașov pentru deputați și senatori la alegerile parlamentare – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
1 ora în urmă

Ești onorat să faci parte din lista care distruge Brașovul, felicitări!
Datorita vouă, Brașovul s a ” dezvoltat” cu
aprobări făcute cu fundul și nu prin competența sau profesionalism.
Atâta va duce capul ,cum sa mai furati bani pentru partid.

Ultima modificare a 1 ora în urmă de către Român
Back to top button