Politic

Primele nume de la Brașov pentru mandatele de parlamentari

Primele nume de la Brașov pentru mandatele de parlamentari

Partidele sunt în această perioadă într-o febrilă activitate, cu dese și lungi ședințe menite să stabilească listele de candidați la alegerile parlamentare din acest an.
Organizaţia Judeţeană a PNL Braşov a stabilit, decoacamdatî. primii candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat. La această din urmă cameră, lista e deschisă de actualul senator Mihail Veştea, urmat de Ciprian Sterpu, vicepreşedinte, din iunie 2023.al Consiliului Judeţean Braşov.
La Camera Deputaților cap de listă este, destul de surprinzător, Sebastian Rusu, actualul viceprimar al Braşovului. Urmează Gabriel Andronache, în prezent deputat la al patrulea mandat. A treia poziţie este ocupată de Mara Mareş, aleasă deputat în 2016,
Și PSD Brașov face listele, dar singurul nume cert este Marius Dunca, președintele organizației județene. Acesta va candida la Senat, unde este la al doilea mandat.
Alegerile parlamentare vor avea loc în 1 decembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
4 ore în urmă

Căcănarii își împart afacerile.Spor la supt!

Back to top button