Expres

Sens unic pe unele străzi din Râșnov. Anunț pentru cei care au locuri de parcare

Sens unic pe unele străzi din Râșnov…

„Așa cum s-a discutat în ședințele Comisiei de circulație și așa cum prevede Planul de Mobilitate al Orașului Râșnov, parțial, pe străzile I.L. Caragiale, Aleea Slt. Chira Traian Claudiu și Mihai Eminescu de astăzi a fost  instituit sens unic.

Pe străzile vizate au fost  efectuate lucrări de ștergere a marcajelor vechi, au fost  efectuate noi marcaje rutiere, atât cu vopsea albă, cât și cu vopsea roșie și au fost  montați stâlpii și indicatoarele necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a sensurilor unice.

Conform Planului de Mobilitate Urbană și a studiului de trafic efectuat, pe strada I.L. Caragiale a fost instituit sens unic de coborâre de la sensul giratoriu din capătul străzii ( la Troiță ), la fel și pe Aleea Slt. Chira Traian Claudiu, până la sensul giratoriu din dreptul bisericii Sf. Nicolae. Pe strada Mihai Eminescu a fost instituit sens unic de urcare, de la sensul giratoriu din dreptul bisericii Sf. Nicolae și până la sensul giratoriu din capătul străzii (la Troiță)”, au anunțat autoritățile locale

Schimbări au fost și la marcarea locurilor de parcare. Chiar dacă numerotarea acestora nu mai corespunde, locurile rămân aceleași (ca zonă). În perioada următoare, toți cei care au licitat pentru locurile de parcare vor fi chemați la primarie pentru încheierea unui act aditional, în care va fi specificat noul număr al locului de parcare. Zona pentru care s-a licitat rămâne aceeași, se schimbă doar numerotarea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button