Expres

Cele mai bune 25 de companii aeriene low-cost din lume / Una operează curse și de la Brașov

Cele mai bune 25 de companii aeriene low-cost din lume.

Site-ul AirlineRatings.com, singura platformă globală de evaluare a siguranței și a produselor pentru companiile aeriene, a anunțat clasamentul celor mai bune 25 de companii aeriene low-cost pentru 2024.

Evaluarea celor de la AirlineRatings.com se bazează pe 12 criterii, inclusiv recenzii ale pasagerilor, vârsta flotei, oferta de produse și ratingul de siguranță și incidente.

Cele mai bune 25 de companii aeriene low-cost din lume

Lista finală a celor mai bune companii aeriene low-cost pentru 2024, prezentată în ordine alfabetică, include: AirAsia Group, Air Baltic, Air Canada Rouge, Cebu Pacific, easyJet, Eurowings, FlyDubai, FlyNAS, GOL, Jetblue, Jet2, Jetstar Group, Jeju Air, Norwegian, Peach, Ryanair, Scoot, Spicejet, Suncountry, Southwest, Transavia, Vietjet, Volotea, Vueling, și Wizz Air. Ultima, se știe, operează și de pe Aeroportul Brașov, având curse la/ de la Londra (Luton), Dortmund și Budapesta.

Premii regionale și distincții speciale

AirlineRatings.com a selectat, de asemenea, câștigătorii pe regiuni din clasamentul Top 25:

America – Southwest

Orientul Mijlociu – FlyDubai

Asia – AirAsia Group

Australia/Pacific – Jetstar Group

Europa – easyJet.

Cele mai bune 25 de companii aeriene low-cost din lume

Compania Vietjet a câștigat două premii: Cea mai bună companie ultra low-cost și Cea mai bună ospitalitate la bord pentru companii low-cost.

Potrivit Wikipedia, Vietjet Aviation Joint Stock a fost prima companie aeriană privată care a fost înființată în Vietnam, primind aprobarea inițială de a opera de către ministrul vietnamez de finanțe în noiembrie 2007. Mai multe detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button