Expres

Update Aeroportul Brașov. Wizz Air a înjumătățit cursele pe o rută

Update Aeroportul Brașov. Wizz Air a înjumătățit cursele pe o rută

Potrivit datelor actualizate de pe site-ul Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), Wizz Air reduce, din această săptămână, frecvența curselor pe relația Brașov – Dortmund.
Practic, le înjumătățește, de la patru la două, revenind la programul de acum un an.
Reamintim că, din 2 septembrie 2023, Wizz Air a operaţionalizat zborurile Braşov (GHV) – Dortmund (DTM) şi Dortmund (DTM) – Braşov (GHV), cu două frecvenţe pe săptămână, marţea şi sâmbăta, apoi a schimbat orarul la joia și duminica.
Din 14 iulie, anul acesta, a dublat frecvența de operare a rutei dintre Brașov și Dortmund, de la două la patru zboruri pe săptămână, cele două curse suplimentare fiind operate în zilele de marți și sâmbătă. Acum a revenit la cele două curse de joia și duminica.
Tot din iulie, compania low cost a introdus cursele pe ruta Budapesta, cu trei zboruri pe săptămână (marţi, joi şi sâmbătă).
Reamintim că, din 2 august 2023, Wizz Air a operaţionalizat primele sale zboruri de la AIBG: Braşov – Londra şi Londra – Braşov, cu trei frecvenţe pe săptămână: lunea, miercurea şi vinerea.
Iar de la 1 septembrie 2024 le-a sporit la patru, incluzând și duminica.
În acest moment, Wizz Air operează curse spre/dinspre trei destinații de la Brașov: Budapesta, Dortmund și Londra.
Ca urmare, orarul de zboruri se modifică față de cel anunțat (detalii aici).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button