Expres

Încă o plecare de la Kanal D

Încă o plecare de la Kanal D

Anca Ciota, prezentatoarea meteo din cadrul ştirilor, pleacă de la Kanal D. Înainte de a fi la meteo, Anca a prezentat şi realizat rubrica Drumul spre celebritate din cadrul show-ului WOWBiz. Într-un comunicat de presă, postul anunţă că Anca Ciota îşi doreşte să se dedice exclusiv proiectelor din online.

Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spaţiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare.

Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe unele proiecte şi mă gândesc că e momentul să schimb ceva.

Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mulţumesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale. Pentru mine urmează o perioadă cu emoţii frumoase, pentru ca Liam (n.r.-fiul vedetei) se pregăteşte să meargă la grădiniţă”, a declarat Ciota.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button