Expres

N-a uitat de experiența trăită cu Dan Air pe Aeroportul Brașov acum un an / Alte reacții ale pasagerilor

N-a uitat de experiența trăită cu Dan Air pe Aeroportul Brașov acum un an.

„Nu știu unde să mai scriu despre experiența noastră cu Dan Air. Acum un an, zborul nostru a fost anulat după o zi de așteptat la Aeroportul Brașov. Am scris email și am încercat toate mijloacele posible, dar în zadar (posibil cu recuperarea banilor dați pe bilete – n.r.). Poate ajuta cineva?”, a scris o femeie disperată pe contul de Facebook Dan Air.

De fapt, acolo abundă comentariile negative la adresa companiei aeriene. De pildă:

„Ohhh, ne plac fluturii în stomac”

„Cumperi bilete și după se anulează! Chiar nu sunteți în stare să vă angajați un adevărat manager? Ați primit bani de la CJ (Bacău – n.r.), beneficii și pe noi ne lăsați cu ochii în soare”.

„Prețuri promoționale la zboruri anulate! Ohhh, ne plac fluturii în stomac, Dan Air! Anul ăsta am avut cu voi cele mai multe emoții din toată viața. Zboruri anulate, aterizări ca pe arătură, întârzieri și schimbări neprevăzute”.

„Numai după returnarea contravalorii biletelor de avion pentru zborurile anulate mai pot îndrăzni să cumpăr bilete de avion de la Dan Air”.

N-a uitat de experiența trăită cu Dan Air pe Aeroportul Brașov acum un an

Se știe, Dan Air s-a mutat cu zborurile sale de la Brașov la Bacău, invocând problemele avute cu programul de funcționare al AIBG. Au fost multe nemulțumiri ale oamenilor care au apelat la serviciile companiei aeriene, cauzate de numeroasele zboruri anulate, amânate ori întârziate. În plus, au fost probleme cu rambursarea banilor pentru biletele achiziționate la diverse rute unde au intervenit diverse… obstacole de ultimă oră. S-a ajuns să se apeleze și la Protecția Consumatorilor.

Acum, cu Fly Lili, după începutul poticnit cauzat de problemele cu înmatricularea aeronavei ce deservește cursele de pe Aeroportul Brașov, lucrurile pare că stau mult mai bine.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
7 zile în urmă

Eu v-am avertizat de la bun inceput ca este o companie de rahat ! Acum, mancati-l !

Back to top button