112

Tragedie pe A1, de la explozia unui pneu! O mașină de corp diplomatic a fost spulberată de un TIR cu lemne (video)

Tragedie pe A1! O mașină de corp diplomatic a fost spulberată de un TIR care transporta lemne, șoferul mașinii murind pe loc.

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, unde un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Acesta a lovit mașina de corp diplomatic aparţinând Consulatului Ungariei la Bucureşti, în care se afla doar șoferul, informează presa centrală. Din nefericire, bărbatul care șofa mașina a decedat.


„La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timișoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat”, a transmis IPJ Timiș. Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
21 zile în urmă

O alta tragedie cauzata de LACOMIA si unghia in gat a patronul roman,care,tipic,nu se-ndura sa investeasca nici pentru afacerea lui,darmite pentru oamenii care-l slujesc !

21 zile în urmă

[…] spulberată de un TIR încărcat cu lemne, scăpat de sub control, în județul Timiș (vezi și: Tragedie pe A1, de la explozia unui pneu! O mașină de corp diplomatic a fost spulberată de un TIR…).Unul dintre pneurile tirului ar… Citeşte mai mult »

Willy
21 zile în urmă

Cu motociclisti nu aveti noutati?

Back to top button