112

Apel la Poliție, azi-noapte, din cauza unui șofer care circula haotic pe DN 1, în județul Brașov

Apel la Poliție, din cauza unui șofer care circula haotic pe DN 1, în județul Brașov… Sesizarea a fost făcută azi-noapte.

„La data de 26.06.2024, în jurul orei 02.00, dimineața, polițiștii au fost sesizați de către un participant la trafic, printr-un apel telefonic, care semnala faptul că un autovehicul at fi condus într-un mod sinuos pe drumul dintre localitățile Perșani și Brașov. Astfel, față de sesizarea primită, polițiștii au reușit identificarea vehiculului semnalat, dar și pe conducătorul acestuia, respectiv un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Făgăraș.

Pentru că cel identificat prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, i-a fost solicitată efectuarea unei testări pentru stabilirea alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat. De asemenea, acesta a refuzat și să i se recolteze mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Dat fiind refuzul exprimat de șofer, acestuia i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button