Lifestyle

Lili Sandu a plecat în SUA pentru două săptămâni și a rămas 7 ani

Lili Sandu a plecat în America după decesul tatălui ei. Prezentatoarea de la PRO TV a explicat că simțea nevoia să se regăsească, fiind la un pas de depresie. Lili Sandu a mers în SUA alături de o prietenă și a vrut să stea acolo doar câteva luni, dar a rămas șapte ani. A mers la castinguri, la diferite workshop-uri.

„Eu n-am fost acolo pentru visul american. N-am fost acolo să fac actorie și n-am fost deloc demoralizată că nu mi-a ieșit. Eu am fost acolo pentru că tatăl meu murise și mi-am dorit să plec o perioadă undeva. Să plec o săptămână, două, să mă refac, să-mi revin cu capul. Eram într-o semidepresie, cred, nu mă simțeam bine, nu mă mai regăseam. Prietena mea, model, pleca în L.A. două săptămâni să filmeze o reclamă și mi-a zis: «Hai cu mine, să te scot din mediul ăsta».

Când am aterizat în L.A., am avut sentimentul că am ajuns acasă. M-am simțit atât de bine și iată că cele două săptămâni s-au transformat în șapte ani. Nici nu vorbeam bine engleză când am ajuns, nu m-am dus cu gândul să fac actorie acolo. Dar, făcând actorie în România, am zis să încerc. Am început să merg la workshop-uri, să merg la școala de actorie”, a povestit Lili Sandu pentru OK Magazine.

„Dumnezeu a vrut să mi se întâmple L.A., pur și simplu. Și când s-a terminat capitolul, l-am întâlnit pe Silviu, m-am întors în țară, sunt super fericită și cred că cel mai important când îți dorești un lucru e să nu renunți niciodată. Pentru că uite, pentru mine Vorbește Lumea a venit la 43 de ani. Societatea e învățată cu succesul la 20, 30 de ani. Dar o persoană de 20, 30 de ani poate nu este atât de bine pregătită ca o persoană care a trecut prin multe experiențe și poate să apară în fața oamenilor cu o anumită siguranță de sine”, a adăugat prezentatoarea tv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

F bine,chiar plecați păcălicilor in țara de unde vin toate mizeriile lumii. Pic de minte și demnitate nu aveți. Mergeți sclavi fix la aia care își bat joc de voi și v au omorât neamurile,nu demult,1944! Aceeași ipocriți care striga… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Ron
1 luna în urmă

Am crezut ca nu poate fi nimeni mai prost decat putinistul latrator barbughey pidosnicarul. M-am inselat. Iata hAuristul este etalon pe scara prostiei.

Back to top button