Expres

Milionarul brașovean Călin Donca, în apărarea fraților Tate / „Îți lasă casa goală de averi”

Milionarul brașovean Călin Donca, în apărarea fraților Tate.

Afaceristul stabilit în județul Brașov a luat atitudine în cazul fraților Tate, aflați din nou „sub lupa” DIICOT – Detalii, AICI.

„Sunt foarte multe persoane care se cred puternice până când viața te lovește la pământ. Toți avem un plan. Dacă autoritățile au alt plan cu tine, viața ți se reformulează 100%. În momentul în care auzi persoane străine, mascate, în casa ta, cumpărată de tine, cu bani munciți, impozitați, îți dai seama că, de fapt, nu deții nimic real. Tot ți se poate lua pe baza unor indicii care se vor dovedi sau nu pe viitor. Eu am fost ridicat pentru că autoritățile spun că am făcut evaziune fiscală. Adică nu am plătit toate taxele care trebuiau plătite la stat. Eu doar în anul 2023 am plătit pentru primele luni impresionanta sumă de un milion de euro – taxe!, a declarat Călin Donca pentru Fanatik.

Milionarul brașovean Călin Donca, în apărarea fraților Tate

Este cumplit ce trăiesc frații Tate”, și-a continuat Călin Donca ideea, precizând: „Înțeleg ce simt din perspectiva unei percheziții de 11 ore, unde tot ce ai este luat și verificat, de la lenjerie intimă, bijuterii, absolut tot. Tot ce este de valoare se ridică și îți lasă casa goală de averi. Știu că Andrew Tate este un mare pasionat de autoturisme, la fel ca mine. Este dureros să vezi cum ți se ridică mașinile, mai ales unele pentru care ai tras tare atunci când majoritatea râdea de tine, pierdea timpul sau își revenea după vreo beție ieftină”.

Vezi și ce a spus Călin Donca despre frații Tate, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button