Economic

Nou acționar majoritar al retailer-ului La Cocoș / Extindere națională

Nou acționar majoritar al retailer-ului La Cocoș.

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), CEECAT Capital, un fond regional de private equity, și Morphosis Capital Fund II, un fond de capital de creștere axat pe dezvoltarea și transformarea IMM-urilor locale în jucători regionali, devin acționarul majoritar în cadrul retailer-ului local La Cocoș, deținut de antreprenorii români, Iulian și Gianina Nica.

Parteneriatul vizează expansiunea accelerată a lanțului de supermarketuri La Cocoș pe teritoriul României.

La Brașov, retailerul La Cocoș va deschide o unitate în Brintex Discount Shopping Center – Detalii, AICI.

Nou acționar majoritar al retailer-ului La Cocoș

„Suntem mândri de creșterea remarcabilă a La Cocoș și de impactul pozitiv pe care l-am avut asupra comunităților din zonele în care suntem prezenți. După aproape un deceniu de activitate, am realizat că pentru a ne dezvolta la nivel național, avem nevoie de investiții semnificative, fără de care extinderea ar putea dura peste 15 ani. Ca Fondator al lanțului La Cocoș, pot spune că această tranzacție ne oferă resursele financiare și expertiza necesare pentru a extinde rapid rețeaua cu un număr de locații format din două cifre în următorii patru ani. Obiectivul nostru comun este să consolidăm poziția noastră de lider pe piața de retail alimentar din România. Împreună cu echipa La Cocoș, mulțumesc investitorilor pentru încrederea acordată și sprijinul oferit de acum înainte în realizarea acestui obiectiv ambițios. În proiectele de anvergură, partenerii puternici sunt esențiali pentru a completa resursele financiare și a maximiza eficiența. Sper ca toți cei 720 de colegi, fie că sunt alături de noi de la început sau s-au alăturat pe parcurs, să vadă în acest parteneriat o oportunitate de creștere și de consolidare. Cu acest consorțiu select alături, avem nu doar un parteneriat puternic, ci și un strateg pentru dezvoltarea viitoare a afacerii”, a declarat Iulian Nica, Fondator și CEO La Cocoș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Atunci de ce am lua de la cocoșilă ăsta și nu de la Carefură sau Lidl, Kaufland…?

Back to top button