Politic

SOS în Poiana Braşov / Cozmin Gușă, printre invitați

SOS în Poiana Braşov / Cozmin Gușă, printre invitați

Membrii şi simpatizanţii SOS România se vor reuni în perioada 23 – 25 august, în Poiana Braşov, la Hotelul Piatra Mare, în „sala NATO” (amenajată pentru summitul NATO din anul 2004). În cele trei zile, în staţiunea braşoveană se va desfăşura Şcoala de vară a Partidului SOS România.
„La conferinţă vor participa diplomaţi, profesori universitari, jurnalişti şi analişti de renume care vor vorbi despre rolul României în încheierea celui de-al doilea Război Mondial după ce România s-a alăturat Aliaţilor şi a intrat în război împotriva puterilor Axei (Germania, Italia, Japonia – n.r.), precum şi despre dinamica relaţiilor internaţionale în zilele noastre şi despre rolul suveranismului în politica actuală. În cadrul Şcolii de Vară invitaţii vor putea vizita şi un stand de carte de istorie, relaţii internaţionale şi studii de securitate”, au anunţat reprezentanţii partidului.
Şcoala de vară va fi deschisă vineri, 23 august, ora 10.00, de Diana Şoşoacă.
Printre temele abordate de participanţi vor fi „confruntarea dintre naţional-suveranism şi globalism” sau „războiul geoclimatic asupra României”.
În cadrul Școlii de Vară invitații vor putea vizita și un stand de carte de istorie, relații internaționale și studii de securitate.
De asemenea, membrii SOS care au obţinut mandate de consilier local vor urma un curs de pregătire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button