Delicte

Hoț care acționa pe plajă, prins de un polițist din județul Brașov, detașat pe litoral și de colegul său de patrulă. Tinerii tocmai ieșiseră din tură

Un hoț care furase telefonul mobil al unor tinere a fost prins de un polițist din județul Brașov, detașat pe litoral și de colegul său de patrulă.

Ieri dimineață, după încheierea turei de noapte în Vama Veche, agentul de poliție Geamăn Adrian, din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, detașat în acest sezon estival la Poliția Municipiului Mangalia, care se afla împreună cu partenerul său de patrulă, sg. major Tamba Vasilică, au observat tinerele care strigau după ajutor.


După ce au înlocuit uniforma cu ținuta civilă, în drumul pe care îl parcurgeau spre zona de luat masa, unde plănuiau să se relaxeze după o noapte lungă de muncă, cei doi au observat o infracțiune în desfășurare.
În fața lor, un bărbat fugea, fiind urmărit de două tinere care strigau după ajutor, întrucât individul le furase telefonul mobil.


Fără să stea pe gânduri, colegii de patrulă (…) au pornit în urmărirea bărbatului și au reușit să îl prindă în mai puțin de 100 de metri, să îl imobilizeze, dar și să recupereze bunul furat.


La scurt timp, după solicitarea sprijinului, polițiștii aflați în serviciu au ajuns la fața locului și l-au preluat pentru anchetă pe cel prins, iar verificările au stabilit că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Județul Dâmbovița, urmărea persoanele care intrau în mare și, profitând de neatenția acestora, le sustragea telefoanele mobile lăsate pe plajă”
, a explicat Poliția Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

De aia e platit. stat politienesc. Eu nu inteleg, articolele astea sunt platite sau doar e simpla slugarnicie?

alex
1 luna în urmă

Bosorog de 50 de ani la furat….pai si un copil il prinde….un sut in coaie si uita de mare plaja furat

Back to top button