Lifestyle

Maria Popovici și Mincu s-au despărțit după 6 ani de căsătorie

Maria Popovici a anunțat că mariajul cu Mincu a luat sfârșit. Anunțul a venit ca un trăsnet pentru fanii lor. Cei doi erau căsătoriți de aproape șase ani, iar fanii îi vedeau făcând pasul următor, de a deveni părinți. Totuși, lucrurile nu au mai mers între ei și au decis să se despartă.


Maria Popovici și Mincu se numără printre cei mai îndrăgiți comedianți din România. Ei făceau glume inclusiv unul despre celălalt, spre deliciul fanilor. În rest, au preferat să fie un cuplu discret și să nu ajungă pe primele pagini cu problemele lor. Astfel, când s-a ajuns la despărțire, informația nu a ajuns în presă. Maria Popovici a fost cea care a publicat un mesaj conform căruia relația dintre ea și Mincu s-a încheiat de ceva timp. A mărturisit că nu vor vorbi public despre relația lor, iar motivele de despărțire vor fi păstrate în intimitatea lor. Vedeta a cerut ca dorința ei să fie respectată de toată lumea.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button