Sport

Incident șocant la premierea Anei Bărbosu

Incident șocant la premierea Anei Bărbosu

Un incident șocant s-a petrecut la festivitatea dedicată Anei Bărbosu: un individ îmbrăcat în uniformă de jandarm și înarmat cu un pistol a fost prins de organele de ordine și dus la audieri, relatează News.ro.

În cursul serii de joi, la Focșani, autoritățile locale au organizat un eveniment în cinstea gimnastei Ana Maria Bărbosu, cea care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. În cadrul acestuia, sportiva a primit titlul de cetățean de onoare și de ambasador al Municipiului Focșani.

După ce polițiștii l-au identificat pe tânăr (22 de ani), acesta a fost condus la audieri, dat fiind faptul că el nu avea drept de a purta uniforma și nici de a deține o armă. Astfel, au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârşirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal – Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ilfov, a fost condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării”, a precizat Jandarmeria.

Echipajul din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele «Jandarmeria» şi având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip airsoft. S-a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma şi nici de a deţine arme neletale la adunările publice”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Nu m-ar mira sa-l ierte,fiindca penitenciarul i-ar distruge viitorul si-n final sa-l primeasca si-n Jandarmerie,ca deh,a facut ce a facut fiindca iubea… JANDARMERIA.

Back to top button