Sport

Fotbaliști brașoveni la loturile naționale / Mircea Lucescu nu l-a uitat

Fotbaliști brașoveni la loturile naționale.

Atacantul Daniel Paraschiv face parte din lista stranierilor alcătuită de selecționerul Mircea Lucescu pentru primele meciuri ale României din Liga Națiunilor, cu Kosovo, în deplasare, pe 6 septembrie, respectiv cu Lituania, pe 9 septembrie, în București (Stadionul Steaua) – Vezi AICI nominalizații.

„Il Luce” îl are în continuare în atenție pe Daniel Paraschiv, deși brașoveanul, cu o selecție la prima reprezentativă, i-a refuzat oferta de a se transfera la Dinamo Kiev, de la FC Hermannstadt, din cauza războiului existent în Ucraina.

Fotbaliști brașoveni la loturile naționale | MyTex.ro
Fotbaliști brașoveni la loturile naționale / Mircea Lucescu nu l-a uitat 15

Acum la Real Oviedo, Paraschiv a fost convocat de antrenorul Javier Calleja pentru meciul din deplasare cu Deportivo La Coruńa, programat sâmbătă în prima etapă a sezonului 2024-2025 din Segunda Division. El poartă numărul 14 pe tricou.

Fotbaliști brașoveni la loturile naționale

Un alt brașovean, tot atacant, a fost chemat de antrenorul Daniel Pancu la echipa națională de tineret a României pentru partidele cu Muntenegru (6 septembrie, Târgoviște) și Finlanda (10 septembrie, în deplasare) din cadrul preliminariilor pentru Euro 2025.

Este vorba de Rareș Burnete, aflat în continuare în Italia, la US Lecce.

Fotbaliști brașoveni la loturile naționale | MyTex.ro
Fotbaliști brașoveni la loturile naționale / Mircea Lucescu nu l-a uitat 16


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button