Expres

Sămânță de scandal între Christian Sabbagh și Anca Țurcașiu

Sămânță de scandal…

Christian Sabbagh a criticat-o pe Anca Țurcașiu și a numit-o „legendă bătrână”, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica lui. Prezentatorul de la Kanal D s-a arătat indignat de faptul că Anca Țurcașiu nu și-a făcut timp să stea la poză cu fiica lui în vârstă 7 ani, la hotelul unde cântăreața era prezentă pentru un spectacol.


Reacția lui Christian Sabbagh a fost acidă. Prezentatorul TV a postat pe Facebook un mesaj în care a numit-o pe Anca Țurcașiu „bătrână legendă cu un puștan după ea”. Mesajul său a stârnit reacții diverse în mediul online, unii susținându-l pe prezentator, iar alții apărând dreptul artistei de a-și gestiona interacțiunile cu publicul.


„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă”, a scris Christian Sabbagh pe contul său de Facebook, potrivit cancan.ro.

Și Anca Țurcașiu a avut o reacție după ce prezentatorul TV a criticat-o în mediul online, dar ea a încercat să-și păstreze calmul. „Să aveți o seară minunată! Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos! Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi. Cine mă cunoaște știe cum sunt. Restul…..e can can…. Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea…”, a precizat artista.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button