Expres

Ceaiul minune care ajută la detoxifierea organismului

Ceaiul minune care ajută la detoxifierea organismului

Fie că ești la dietă și vrei o soluție care să te ajute să slăbești mai ușor, sau vrei doar să-ți detoxifici organismul, un ceai banal, care se regăsește în orice plafar este soluția de care ai nevoie. Este vorba despre ceaiul de rozmarin, un ceai aromat cu un gust deosebit. Acest ceai este recomandat de specialiștii în nutriție, însă trebuie consumat cu moderație. Doar trei căni de ceai pe zi, câte una înainte de fiecare masă principală, recomandă specialiștii.
De asemenea, aceștia recomandă cure de doar 7 zile cu ceai de rozmarin. Ceaiul de rozmarin ajută la eliminarea substanțelor nocive din organism și accelerarea metabolismului, este exact ce are nevoie cineva care dorește să revină în formă. Acesta ajută digestia și contribuie la descompunerea mai rapidă a alimentelor, de aceea este recomandat și pentru cei care doresc să slăbească. În plus, acesta ajută la eliminarea senzației de balonare și reglează foarte bine tulburările digestive.
Ceaiul de rozmarin trebuie consumat cu moderație și doar după indicațiile medicului specialist. Principalele efecte secundare ce pot apărea, în urma unui consum în exces, pot fi: senzație de greață și vărsături, iritații cutanate.

Sursa Doctorul Zilei 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button