Sport

Călin Moldovan, start perfect în Liga 2

Călin Moldovan, start perfect în Liga 2. Noul sezon al eşalonului secund al fotbalului românesc a debutat ieri, iar CSM Focșani, echipa antrenată de braşoveanul Călin Moldovan a debutat cu un succes.

Trupa antrenată de Călin Moldovan a trecut cu 2-0 de AFC Câmpulung Muscel. Gorovei a deschis scorul în prima repriză, iar braşoveanul Denis Rența a stabilit scorul final în repriza a doua.

Călin Moldovan, start perfect în Liga 2. „Este o victorie foarte importantă pentru noi, pentru că este prima etapă și are o conotație aparte. Este început de campionat, toată lumea pleacă de pe aceeași poziție. Sunt emoțiile inerente ale debutului, dar spre lauda lor, jucătorii au făcut un joc foarte bun astăzi și am reușit să câștigăm contra unei echipe care, chiar dacă este nou-promovată, este o echipă bună și sunt sigur că se va vedea acest lucru în rezultatele pe care le vor avea în continuare. Obiectivul nostru este menținerea în Liga 2 și e foarte important să luăm punctele cu echipele care sunt cu noi în această luptă. Este important să luăm puncte și cu echipele care au alte obiective mai înalte. Una peste alta, este un rezultat foarte bun pentru noi, plecăm cu 3 puncte, încredere și debut cu dreptul. Și pentru asta le mulțumesc băieților pentru efortul pe care l-au depus pe o căldură destul de mare, care ne-a afectat pe toți. Jos pălăria în fața băieților pentru efortul pe care l-au făcut”, a declarat Călin Moldovan conform Facebook CSM Focșani 2007 oficial.

FOTO: Facebook CSM Focșani 2007 oficial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button