Lifestyle

Iulia Vântur și Bogdan Vlădău au fost amanți / Ce spune soția lui

În cadrul unei emisiuni TV, soția lui Bogdan Vlădău a dezvăluit că soțul ei a avut o relație cu Iulia Vântur, în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a răspuns la câteva întrebări legate de căsnicia cu fostul model, ajungând să vorbească și despre Iulia Vântur.


„Numește cel puțin o vedetă din România pe care ai suspectat-o sau despre care ai aflat că a fost amanta soțului tău”, i-a spus Cătălin Măruță, în emisiune. Gina Chirilă nu a stat mult pe gânduri, așa că a dezvăluit că Iulia Vântur și Bogdan Vlădău au format un cuplu, însă înainte ca ei doi să fie căsătoriți. Mai mult, pentru a evita interpretările, aceasta a oferit și câteva explicații.


„Nu am aflat, nu a fost, nu am suspectat, dar a fost o idilă între ei. La un moment dat. Este și în presă. Să nu mă înțelegeți greșit, o admir foarte mult pe Iulia. Înainte, nu când eram căsătoriți. Am zis să fiu total sinceră și m-am dus în trecut”, a mărturisit soția lui Bogdan Vlădău.
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de mai bine de un deceniu. Cei doi au împreună o fiică, pe Katia.
Iulia Vântur formează un cuplu cu actorul indian Salman Khan, însă a evitat să își expună relația cu el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button