Expres

BAC 2024. Peste 700 de candidați pentru a doua sesiune

BAC 2024. Peste 700 de candidați pentru a doua sesiune
Peste 700 de absolvenţi de liceu sunt înscrişi pentru a susţine Bacalaureatul de toamnă în judeţul Braşov, examen care va începe din 8 august, cu probele de competenţe (așa-zisele probe orale). Acestea se vor desfăşura până în 14 august, urmând ca în perioada 19-22 august, candidaţii să susţină probele scrise la disciplinele pentru care s-au înscris.

Conform regulamentului, un candidat poate susţine una, două sau trei probe scrise, în funcţie de câte a promovat la sesiunile anterioare. De altfel, din sesiunile anterioare sunt înscrişi 285 de candifdaţi, în vreme ce restul de peste 430 sunt absolvenţi de liceu din anul 2024, unii picați anterior, alții cu corigențele abia trecute. Primele rezultate vor fi afişate în 26 august, iar cele finale, după rezolvarea contestaţiilor – în 30 august.

La Braşov, pentru susţinerea probelor orale, în judeţul Braşov au fost stabilite două centre – Liceul Tehnologic Dr. „Ioan Șenchea” Făgăraş şi Colegiul Naţional Economic „Andrei Bârseanu”. Deocamdată, Inspectoratul Școlar Judeţean Braşov nu a stabilit şi centrele pentru probele scrise.
În altă ordine de idei, candidaţii au la dispoziţie şi un tel verde – 0 800 80 11 00 pentru sesizarea eventualelor probleme privind organizarea şi desfăşurarea examenului de Bacalaureat 2024


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button