Expres

Un milionar român va purta brățară de supraveghere la picior

Un milionar român va purta brățară de supraveghere la picior

Reprezentată de avocatul Adrian Cuculis, cunoscuta realizatoare TV Marina Almășan a obținut un ordin de protecție emis de Judecătoria Sectorului 1 București, împotriva omului de afaceri Georgică Cornu. Acesta e obligat să poarte o brățară electronică, după ce Marina Almășan a reclamat că se simte amenințată.

Instanța ne-a admis acum cererea de emitere a ordinului de protecție și a dispus și obligarea acestuia să poarte o brățară electronică. De asemenea ii este interzis orice contact cu jurnalista”, a transmis avocatul Cuculis, citat de g4media.ro.

În vârstă de 58 de ani, Marina Almășan a relatat în iunie că s-a despărțit de Georgică Cornu, cu care avea o relație de mai mulți ani. Conform informațiilor publicate în presă, omul de afaceri din Timișoara ar fi continuat să o preseze pe Marina Almășan cu telefoane și chiar să-i urmărească locuința. Marina Almășan a relatat chiar că s-a simțit nevoită să schimbe yala de la ușa apartamentului ei din București.

Conform informațiilor avocatului, fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o pe Marina Almășan de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button