Expres

Lucrări de reparații la IPJ Brașov

În cadrul bilanțului făcut public săptămâna aceasta, cu privire la activitatea din prima jumătate a acestui an, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a oferit informații și privind lucrările de reparații și investițiile care au fost necesare.


„Pentru buna desfășurare a activităților profesionale, la nivelul inspectoratului s-a continuat procesul de îmbunătățire a condițiilor de lucru în spațiile aflate în administrare, început în anii anteriori. Astfel, au fost executate mai multe lucrări în antrepriză, dintre care amintim demararea lucrărilor aferente obiectivului de investiții Consolidarea, extinderea și modernizarea Clădirii C5 din incinta sediului Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu un contract semnat de execuție lucrări în valoare de 9.369.018,94 lei inclusiv T.V.A., lucrările de reparații curente ale sediului Poliției Orașului Ghimbav în valoare totală de 218.286,97 lei. fiind semnat, totodată, un alt contract de execuție a unor lucrări de reparații curente în valoare de 254.640,61 lei inclusiv T.V.A. în incinta sediului administrativ al unității.
De asemenea, în perioada analizată, în limita fondurilor bugetare alocate, au fost efectuate 37 lucrări de întreținere și reparații la imobile în regie proprie, în valoare de 20.984,15 lei”
, se explică în bilanț.


„Dintre lucrările executate în antrepriză amintim demararea lucrărilor aferente obiectivului de investiții Consolidarea, extinderea și modernizarea Clădirii C5 din incinta sediului Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu un contract semnat de execuție lucrări în valoare de 9.369.018,94 lei inclusiv T.V.A., lucrările de reparații curente ale sediului Poliției Orașului Ghimbav în valoare totală de 218.286,97 lei. fiind semnat, totodată, un alt contract de execuție a unor lucrări de reparații curente în valoare de 254.640,61 lei inclusiv T.V.A. în incinta sediului administrativ al unității.
De asemenea, în dotarea polițiștilor din cadrul unității, cu sprijinul Poliției Române, au fost alocate bunuri specifice, menite să contribuie la îmbunătățirea actului de intervenție, respectiv combinezoane, viziere, lămpi de avertizare, sisteme electonice mobile de depistare a substanțelor psihoactive în salivă, binoclu multispectral, diferite elemente ale pistoalelor din dotare, precum și muniție aferentă”,
se mai arată în bilanț.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button