112

Update. Incendiu la o fermă din județul Brașov! O persoană are nevoie de îngrijiri medicale

O persoană are nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului izbucnit la o fermă din județul Brașov. O persoană implicată prezintă atac de panică și dureri toracice, a fost evaluată la fața locului de către echipajul SMURD și este transportată spre spital pentru îngrijiri medicale suplimentare și investigații de specialitate“, a informat ISU Brașov.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative cauzate de acesta.

Știre inițială:

În aceste momente, pompierii brașoveni intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă, la ieșirea din localitatea Codlea, spre Ghimbav.
La fața locului au fost direcționate 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, a autoscară, o autocisternă și un echipaj SMURD. De asemenea, au fost alertați pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea.
Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 mp, cuprinzând 2 anexe de depozitare, un utilaj agricol și o remorcă cu baloți.
Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat, concomitent cu protecția clădirilor de vecinătate. Se lucrează pentru lichidarea acestuia.
Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii”, a anunțat ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button