Expres

Sebastian Burduja nu renunță la Primăria Capitalei

Sebastian Burduja nu renunță la Primăria Capitalei

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), afirmă că intenționează să candideze din nou pentru funcția de primar general al Capitalei, în 2028, bazându-se pe faptul că „frica care a motivat mulţi bucureşteni să nu mă voteze nu va mai exista”, în contextul în care anticipează că Gabriela Firea și Cristian Popescu Popescu nu se vor mai înscrie în cursa electorală, informează News.ro.

Avem un proiect, avem o echipă, avem consilierii generali. (..) Avem acest plan şi este important să îl construim, cu atât mai mult cu cât peste patru ani Nicușor Dan va avea încă un mandat în care să demonstreze de fapt ce poate şi ce nu poate”, a declarat Burduja, într-o emisiune difuzată de Prima News.

Cred că doamna Firea nu va mai candida şi cred că domnul Piedone nu va mai candida, deci frica care a motivat mulţi bucureşteni să nu mă voteze, nu va mai exista”, a spus liberalul, vorbind despre planurile lui de viitor.

Întrebat dacă planul său este să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei, în 2028, Sebastian Burduja a răspuns:

Corect. Nu înseamnă că în aceşti patru ani de zile noi o să stăm să îi dăm croşee lui Nicuşor Dan, pentru că nu asta aşteaptă bucureştenii. Vom avea o politică pragmatică, proiect cu proiect, în care vom vota acele proiecte bune pentru bucureşteni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button