Expres

Ateliere de yoga gratuite la Biblioteca Judeţeană

Ateliere de yoga gratuite la Biblioteca Judeţeană

„ÎN CĂUTAREA BINELUI” – o călătorie personală și profundă către starea de bine, o nouă ofertă de educație estivală!
La Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, Centrul de Resurse Educaționale, Casa Baiulescu – mansardă se organizează ateliere cu tehnici și exerciții yoga, care oferă participanților resursele și sprijinul necesar pentru a-și îmbunătăți sănătatea mentală și bunăstarea emoțională în mod holistic și sustenabil, sub îndrumarea atentă și experimentată a instructorului yoga, CRISTINA TĂNĂSOIU.

Yoga pentru întreaga familie – gratuit!

Veniți și descoperiți împreună cu noi bucuria și beneficiile practicii yoga într-o serie de 6 ateliere gratuite, special concepute pentru copii și nu numai.

Ce vom învăța?
17 iulie – Destresarea fizică, psihică, emoțională – învățarea și exersarea unor tehnici de relaxare și de detensionare, care ajută la regăsirea echilibrului emoțional și îmbunătățirea calității somnului.
24 iulie – Deblocarea creativității și stimularea imaginației – participanții vor învăța și practica tehnici de vizualizare creativă și își vor dezvolta imaginația și atenția.
31 iulie – Conștientizarea energiilor prin tehnici yoga – participanții vor învăța despre circulația energiilor și dinamizarea atitudinilor benefice prin reeducarea posturii corporale.
7 august – Tehnici de interiorizare yoga – explorarea universului interior personal prin accesarea stărilor de pace, liniște și detașare, cu ajutorul unor exerciții de meditație și respirație.
21 august – Exerciții de proiecție – conștientizarea și modificarea perspectivei asupra experiențelor negative din trecut cu proiecții pozitive de viitor.
28 august – Modalități simple de ajutor – accesarea cu ușurință a stărilor de optimism, bucurie, veselie, crearea de ancore pozitive în viața de zi cu zi.
De ce să participăm?

Ateliere complet gratuite pentru toți participanții.
Instructor calificat, cu o experiență de peste 30 de ani în această știință spirituală.
Oportunitatea de a petrece timp de calitate și de a cunoaște alți părinți și copii din comunitate.
Când?

Începem pe 17 iulie și ne întâlnim conform calendarului de mai sus, de fiecare dată de la ora 10,oo la 12,oo.
Unde?

La Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, Centrul de Resurse Educaționale, Casa Baiulescu – mansardă. Pentru a călători confortabil vă rugăm să veniți cu o păturică sau un izopren!

Nu ratați această oportunitate de a introduce yoga în viața copiilor voștri și de a vă bucura de momente de relaxare și distracție împreună!

Atenție locurile sunt limitate la maxim 25 de participanți!

Rezervați-vă locul acum!
Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactați-ne la adresa de e-mail cre@bjbv.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button