112

Update. IPJ Brașov cere ajutor pentru găsirea Sabinei

IPJ Brașov cere ajutor pentru găsirea Sabinei, brașoveanca de 41 de ani despre care familia nu mai știe nimic, după ce aceasta a spus că pleacă în Belgia pentru un interviu de angajare. Aceasta își luase în secret și bilet de avion spre Egipt, cu întoarcere în România în 28 iunie, după cum a descoperit familia recent, în căutarea femeii (vezi și: O femeie din Brașov ar fi dispărut după ce și-a făcut cont pe Tinder și și-a cumpărat în secret bilet spre Egipt).

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că TOMESCU SABINA AURELIA, în vârstă de 41 de ani, ar fi plecat voluntar, în cursul zilei de 25 iunie a.c. de la locuința de domiciliu, din municipiul Brasov, cu destinația Belgia, fără a mai reveni și fără a mai putea fi contactată până în prezent.
Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea 1,65m , constituție atletică, ochi căprui, păr saten.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la  persoana semnalată sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, a transmis IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 luni în urmă

Pai,de ce nu ziceti,ma,ca a plecat voluntar.Pai,mai era una pe nume Sorana,nume de cod Iguana,pe la “Prosoape” pe marginea lui DN 1.Zicea ca tot voluntar sta acolo.Acum,serios vorbind: NU MAI PUNETI BOTUL LA TOATE RHTURILE DE PE TELEFON !!! Ca,vorba… Citeşte mai mult »

Adrian
2 luni în urmă

Vrajeala, am vazut – o pe marginea drumului in chiloti intre Ploiesti si Comarnic

Citeşte şi...
Close
Back to top button