Expres

Theo Rose, moment viral înaintea meciului România – Belgia

Theo Rose, moment viral înaintea meciului România – Belgia
Înaintea meciului România – Belgia de la EURO 2024, Theo Rose a captivat publicul cu o reinterpretare pasionată a melodiei „Ciuleandra”, dedicată echipei naționale. Clipul viral pe Facebook a strâns peste 35.000 de aprecieri și a fost vizionat de aproape un milion de persoane.
Theo Rose a topit inimile fanilor tricolori cu o interpretare specială a melodiei „Ciuleandra”, adaptată pentru a încuraja echipa națională. Artista, de 26 de ani, a reușit să adune emoții puternice în versurile sale, îndemnându-i pe jucătorii români să lupte pentru victorie împotriva campioanei mondiale.
Două fire, două paie, Luați Belgia la bătaie/ Și-înc-odată, măi băieți, Hop ș-așa ș-așa./ România e! România e! România e! România e! Hei hei hei!/ Întăriți-o nițeluș Că ajungem, acuș-acuș/ Cu echipa lui Drăguș, Hop ș-așa ș-așa”, a cântat Theo Rose, la Radio ZU.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button