Politic

Ce a făcut George Scripcaru în comuna Părău / Comparație cu Brașovul

Ce a făcut George Scripcaru în comuna Părău.

Reprezentantul PNL-PSD care a câștigat alegerile din 9 iunie pentru funcția de primar al Brașovului a participat ieri, în comuna Părău, la inaugurarea unui parc fotovoltaic.

Cu această ocazie, George Scripcaru a declarat: „Cu o putere instalată de aproape 91 MW, acesta este un exemplu de proiect bine făcut în domeniul energiei regenerabile, nu ca altele, care au devenit subiect de campanie electorală. Este o realizare de care putem fi cu toții mândri, un pas important spre un viitor verde și durabil”.

Ce a făcut George Scripcaru în comuna Părău | MyTex.ro
Ce a făcut George Scripcaru în comuna Părău / Comparație cu Brașovul 10

Ce a făcut George Scripcaru în comuna Părău

Electra Ghiza, jurnalistă la PRO TV, a făcut câteva comentarii pe marginea acestui subiect: „Parcul fotovoltaic de la Părău este o investiție privată care va aduce beneficii strict investitorului privat. Intuiesc că forțați o comparație cu viitorul parc fotovoltaic al municipiului Brasov. Cel din urmă e o investiție publică, făcut din banii noștri, ai brașovenilor, care ne va livra energie pentru școli, grădinițe, teatru, iluminat public etc. Adică ne va reduce cu 90 la sută din facturile de curent electric… Vizavi de investiția de la Părău – panourile au trackere care fac să se învârtă după soare sporind astfel eficiența cu 15-20 la sută; sunt montate între dealuri ceea ce e o raritate (sistemul de trackere permite asta); permit cultivarea solului pe care e montat parcul, ceea ce aduce în discuție dubla valorificare a terenului (agricolă și energetică)”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
3 luni în urmă

Mai du te n…. incompetenta ta, ticalosule!

Florin
3 luni în urmă

Analfabetul hot a ramas tot la nivelul mesajului stramb, neargumentat si transmis, in continuare, doar catre gasca de infractori si sustinatori de-o calitate indoielnica pedele/pesede.

Ron
Răspunde la  Florin
3 luni în urmă

Niste rahatei -)) Problema e că sunt destui inconștienți care l au votat.

Gladiator
3 luni în urmă

Cum adica, ramane teren agricol sub panouri? Pai cum sa promovati asa ceva dl. Scripcaru…ca nu are asfalt si nu pot circula masini sub panouri

Back to top button