Timp liber

Sărbătoarea muzicii, cu fanfară militară franceză, la Brașov

Sărbătoarea muzicii, cu fanfară militară franceză, la Brașov

Evenimentul „Fête de la musique” (Sărbătoarea muzicii), organizat de Alianţa Franceză şi Agenţia Consulară a Franţei la Braşov, în parteneriat cu Filarmonica Braşov și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, se va desfăşura vineri, 21 iunie, în Piaţa Sf. Ioan, de la ora 18.00.
Iubitorii muzicii sunt aşteptaţi la un program artistic special, ce va include muzică de fanfară cu participarea militarilor francezi și un concert susținut de Luiza Zan.
Accesul este liber.
„Și în acest an organizăm evenimentul în aer liber, pe scena stagiunii estivale, așa că îi așteptăm în număr mare pe toți iubitorii de muzică, de toate genurile, brașoveni sau turiști, la acest eveniment pentru toți, indiferent de vârstă sau de gusturi muzicale.
Ca și în 2023, Fanfara Asociației Culturale Atlantisz va deschide evenimentul și sperăm ca primele ritmuri ale evenimentului să atragă cât mai mulți spectatori, poate chiar să schimbe direcția pașilor multor trecători și să-i aducă în Piața Sf. Ioan.
Cei prezenți se vor bucura din nou de o prezență specială, cea a militarilor francezi ai Misiunii Aigle – Nato de la Cincu, cu o prestație de excepție.
Finalul Zilei muzicii, ediția 2024, cu Luiza Zan și Jazzpar Trio, va fi cu siguranță memorabil!
Le mulțumim, atât Filarmonicii Brașov cât și Primăriei Municipiului Brașov pentru colaborare și sprijin iar publicului îi spunem: Vă așteptăm vineri, 21 iunie, la ora 18.00, în Piața Sf. Ioan ca să petrecem împreună, momente frumoase, de care să ne amintim cu plăcere!”
, spun organizatorii.

Parteneri instituționali: Ambasada Republicii Franceze în România, Institutul Francez din România, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, C.N. „Dr. I. Meșotă”, C.N. „Andrei Șaguna”, C.N. „Unirea”, Școala profesională Făgăraș, ARPF Brașov.

Acest eveniment este originar din Franţa şi se sărbătoreşte anual în ziua de 21 iunie, atât pe străzile Parisului, cât şi în grădini şi săli de concerte din toată ţara.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Să cânte în Africa. Ahaaa… nu mai pot deoarece i-au gonit de acolo!? Ghinion.

Back to top button