Delicte

„Esteticianul vedetelor” are în continuare interzis în sala de operație

„Esteticianul vedetelor” are în continuare interzis în sala de operație…

Medicul iordanian Shamieh Hussein, cunoscut drept esteticianul vedetelor are în continuare interdicția de a opera. Amintim, mai multe paciente au depus plângere sau l-au dat în judecată, susținând că au fost mutilate de el. Medicul are și interdicția de a părăsi România.


Tribunalul Constanța a dispus prelungirea măsurii controlului judiciar față de inculpat până la data de 22.07.2024 inclusiv. Pe durata controlului judiciar, el trebuie să respecte următoarele obligații: să se prezinte la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța sau la organul judiciar în fața căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța cu privire la schimbarea locuinței; să se prezinte la D.G.P.M. București – Poliția Sectorului 1 – Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

De asemenea are interzis să părăsească teritoriul României fără încuviințarea prealabilă a organului judiciar competent; să efectueze intervenții chirurgicale de orice natură, putând să își desfășoare profesia de medic în continuare, cu excepția acestei interdicții. Decizia este definitivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button