Sport

Ghinionul brașoveanului Laszlo Balint

Ghinionul brașoveanului Laszlo Balint.

Numit antrenor la Petrolul Ploiești pe finalul sezonului trecut, salvând echipa de la retrogradarea din Superligă, brașoveanul Laszlo Balint este pe cale să devină din nou șomer.

Asta pentru că gruparea „lupilor galbeni” va fi preluată de un grup de investitori turci, care-l vor pune antrenor principal pe Mehmet Topal, fost jucător la Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Basakșehir sau Beșiktaș. El se va afla la prima sa experiență ca tehnician.

Ghinionul brașoveanului Laszlo Balint

Contactat de Sport.ro pe această temă, antrenorul brașovean a declarat: „Nu comentez absolut nimic. Au mai apărut informații de genul ăsta, cu domnul Ursea”.

Balint a spus că nu a fost contactat până în prezent de conducerea clubului, astfel că el este, în prezent, antrenorul Petrolului.

Pe surse se vorbește că lui Laszlo Balint i se va rezilia angajamentul cu formația prahoveană și va primi 2-3 salarii compensatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button