Sport

Laszlo Dioszegi nu este singurul șef din Superligă care-l vrea pe Bölöni / Răspunsul antrenorului român

Laszlo Dioszegi nu este singurul șef din Superligă care-l vrea pe Bölöni.

După ce Ladislau Bölöni a retrogradat cu Metz din Ligue 1, conducătorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe a declarat pentru ProSport că ar vrea ca antrenorul român să vină în Covasna.

„Eu o să fac tot posibilul, ce depinde de mine, ca să-l conving. Avem nevoie de specialişti care să ne ajute. Ca să ţinem pasul cu echipele mai mici din străinătate ne trebuie cineva ca el să se dedice sută la sută şi să vină cu idei noi… Îl mai las câteva zile şi apoi o să discutăm, să vedem ce planuri are şi dacă nu ar vrea să vină la noi. Ca antrenor niciodată nu s-a pus problema. Poate pe o altă funcţie… Ca manager ar fi binevenit. Are 30 de ani în fotbalul european şi ne-ar putea ajuta cu foarte multe lucruri. Şi pentru marketing ar fi foarte bine ca el să vină. Are o vârstă şi ar fi bine şi pentru el să se întoarcă acasă”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Laszlo Dioszegi nu este singurul șef din Superligă care-l vrea pe Bölöni

Potrivit Sport pe Surse, din România, nu doar Laszlo Dioszegi îl dorește pe Bölöni, ci și Valeriu Iftime, la FC Botoșani.

Diplomat, Ladislau Bölöni a declarat pe această temă: „Transmit salutări și în nordul Moldovei, la domnul Iftime, și în secuime, prietenului meu, domnul Dioszegi. Eu știu că amândoi mă așteaptă. Și domnul Iftime, și domnul Dioszegi. Și eu îi aștept pe ei”.

În altă ordine de idei, Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat reunirea lotului pentru sezonul 2024-2025 pentru data de 10 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button