112

Ultima oră. Inundație și aluviuni pe Magistrala CF 300 Sighișoara – Brașov! Trenuri oprite

Sunt inundație pe calea ferată, între Sighișoara și Brașov, în această seară, pe fondul precipitațiilor abundente.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația feroviară este oprită la această oră între stațiile Beia și Mureni, secția de circulația Brașov – Sighișoara, din cauza  apelor și a aluviunilor care au acoperit calea ferată, în zona localității Archita.


Până la retragerea apelor și verificarea terasamentului de către personalul feroviar, deplasat deja la fața locului, trei trenuri de călători – IRN 12346 (București Nord – Episcopia Bihor), R 3536 (Mediaș – Brașov) și R 3503 (Brașov – Mediaș) staționează temporar în Archita, respectiv în Beia.


„Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zona localității Archita, condiționate de retragerea apelor, și reluarea circulației în condiții de siguranță”, se arată într-un comunicat al CFR , conform clubferoviar.ro.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 între stațiile Beia și Mureni, la limita dintre județele Brașov și Mureș, din cauza aluviunilor care au ajuns pe terasamentul căii ferate. Potrivit sursei citate, se estimează reluarea circulației feroviare după ora 20.00. Vezi și: Echipele DEER, în alertă



Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button