Politic

Publicitate electorală PRM: Florin Muscalu (PRM), candidat la funcția de primar al Brașovului – Despre piețe și de unde ne facem cumpărăturile

În această campanie electorală am avut posibilitatea să vorbesc în piețele din Brașov atât cu producătorii locali cât și cu o parte dintre comercianți . Sinteza acestor discuții este „avem nevoie de o implicare directă a Primăriei Brașov, de fapte și nu promisiuni de campanie, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată“.

| MyTex.ro
Publicitate electorală PRM: Florin Muscalu (PRM), candidat la funcția de primar al Brașovului - Despre piețe și de unde ne facem cumpărăturile 10

Propunerea mea către ei a fost o relocare pe rând, a fiecărei piețe, și construirea de la zero a unei piețe care să cuprindă parcare subterană, spații Frigo pentru depozitare marfă perisabilă, spații noi igienizate în locul celor existențe, sursă de lumină pentru a se putea prelungi programul în sezonul toamnă-iarnă și panouri fotovoltaice pe întreaga suprafață acoperită . Toate aceste lucruri făcute pentru ei duc la un număr tot mai mare al brașovenilor care se vor aproviziona din piețele brașovene și, bineînțeles, la produse mai sănătoase în casele noastre.

  Cod mandatar financiar 21240190


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button