Expres

Aeroportul Brașov. 12 curse dus-întors, din această săptămână / Noi operatori

Aeroportul Brașov. 12 curse dus-întors, din această săptămână / Noi operatori

Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV) devine din ce în ce mai animat, deocamdată fiind la ordinea zilei cursele charter către diferite destinații căutate de români pentru petrecerea vacanței de vară, în Turcia (Antalya), Grecia (Creta), Egipt (Hurghada) și, în curând, în Tunisia.

Săptămâna trecută, au început zborurile de acest tip compania românească TAROM, cea turcească Corendon Airlines și cea grecească Sky Express.

Din această săptămână, cursele charter se înmulțesc, de astăzi intrând operatorul turc Tailwind Airlines, cu zboruri spre Antalya. Din 5 iunie, compania Bees Airlines, înregistrată în România, deschide cursele de la AIBG aceeași destinație de vacanță din Turcia, iar de joi, spre Heraklion (Grecia).

Pe de altă parte, și în această săptămână, compania maghiară Wizz Air operează cele cinci curse dus-întors regulate pe relația Londra (Luton) și Dortmund.

Astfel, de azi, lunea, la zborurile de linie Londra – Brașov – Londra, operate de Wizz Air, se adaugă cursa charter dinspre și spre Antalya – Tailwind Airlines.

Marțea, TAROM operează zboruri pe aceeași relație Brașov – Antalya.

Miercurea, sunt zborurile charter Braşov – Hurghada (Egipt), operate de compania BH Airlines din Bulgaria, Brașov – Antalya, operate de Bees Airlines, și cele regulate Brașov – Londra, prin Wizz Air.

Joia, Bees Airlines are charter Brașov – Heraklion și Wizz Air, zborul de linie Dortmund – Brașov – Dortmund.

Vinerea, sunt programate zborul spre Antalya asigurat de compania Corendon Airlines și cel spre Londra, operat de Wizz.

Sâmbăta puteți să zburaţi în Creta, la Heraklion, cursele fiind asigurate de operatorul Sky Express.

Duminica, Wizz Air operează zborurile Dortmund – Brașov – Dortmund.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button