Economic

Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța

Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța

Tenismena și-a vândut o parte dintre proprietățile pe care le avea în București și Constanța. Imediat după despărțirea de Toni Iuruc, Simona a renunțat atât la casa pe care o deținea în Snagov, cât și la vila pe care a avut-o în Primăverii din București. Pentru fiecare imobil, sportiva a încasat în jur de 5 milioane de euro, scrie redactia.ro.

Ultima proprietate pe care Simona Halep a vândut-o este hotelul SH din Constanța. O firmă din Piatra Neamț a plătit 3 000 000 de euro, actele fiind semnate săptămâna trecută, conform surselor site-ului www.redactia.ro.

Tenismena și-a construit hotelul în urmă cu 5 ani, sperând că va da lovitura pe piața hotelieră. Nu a fost așa și a decis să vândă proprietatea.  Cu milioanele de euro obținute, sportiva ar vrea să facă o investiție uriașă într-un alt domeniu. Halep are de gând să renunțe și la hotelul pe care îl deține în Poiana Brașov pentru a se concentra pe o altă afacere.

Simona Halep a câștigat peste 40 de milioane de euro din tenis și din contractele de publicitate pe care le-a semnat. Halep a investit peste 2 milioane de euro în două apartamente la etajul 5 în complexul One Rahmaninov din București, considerat cel mai luxos din România, cu priveliști spre lacul Floreasca și parcul Verdi.

Potrivit surselor  din piața imobiliară, sportiva planifică acum reamenajarea acestora. În prezent, un apartament de 165 de metri pătrați cu două dormitoare și trei băi în același bloc se vinde la 1,57 milioane de euro.

Halep a finanțat această achiziție vânzând o vilă în cartierul Primăverii bucureștean către antreprenoarea Irina Guzu pentru 5 milioane de euro, și o altă vilă cu 9 camere pe malul lacului Snagov. Complexul Rahmaninov a fost inițiat de omul de afaceri Gheorghe Stelian și finalizat în 2021 de Dorin Mateiu, cu vânzările gestionate de One United Properties.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Așa nu-mi pasă ce face machidoanca cu rânză.

MAI ȚINEȚI MINTE CUM FĂCEA RECLAMĂ LA DOZELE DE WAXEEN? NO, DE ELE SĂ SE BUCURE. DE BINEFACERILE DOZELOR SĂ AIBĂ PARTE DE ACUM ÎNCOLO!

Back to top button