Politic

George Scripcaru: „Parcul fotovoltaic al lui Coliban există, dar nu se vede”

George Scripcaru a prezentat un filmuleț pe pagina sa de Facebook – AICI – cu marea (ne)realizare a primarului USR-ist Allen Coliban, parcul fotovoltaic de la Stupini.

„Avem parc fotovoltaic”, s-a lăudat Coliban, ultima dată, însă, pe la finele anului trecut – Vezi AICI.

De ce atâta discreție pe marginea acestui subiect, mai ales că suntem în plină campanie electorală, iar Administrația USR-istă de la Primăria Brașov este dornică să-și „rostogolească” realizările?!…

Misterul a fost deslușit de realizatorii filmulețului, precizându-se: „Allen Coliban nu știa că nu se poate ajunge la terenul de 22 de hectare pe care trebuie construit parcul, pentru că nu există un drum. A optat, astfel, pentru varianta ilegală. A transformat un acces pentru utilaje agricole într-un drum lat de 4 metri și un kilometru lungime. Drumul trece pe terenuri private și nu există în acte. Din banii cui?… În acest timp, panourile fotovoltaice se află într-un depozit din Olanda”.

„Marile minciuni nevinovate ale primarului. Parcul fotovoltaic al lui Coliban există, dar nu se vede. Câmpul e gol, parcul e doar la televizor”, a declarat George Scripcaru, candidatul alianței PSD-PNL la alegerile din 9 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
1 luna în urmă

Vezi Colibane, daca faceai fotovoltaicele ale l-ai fi curentat pa Scripcaru, asa iar ai ratat…

Ron
1 luna în urmă

Băi,cel mai prost primar din țară,nu te ai iritat de atât muscat?!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare