Sport

Corona, victorie la Miercurea Ciuc. Încă un pas până la o triplă istorică

Corona, victorie la Miercurea Ciuc. Campioana Erste Liga, prima echipă care a închis o finală a acestei competiţii în minimum de meciuri, Corona Braşov şi-a respectat statutul şi a pornit perfect şi în ultimul act al Ligii Naţionale.

La Miercurea Ciuc, „lupii” s-au impus cu 3-2, şi conduc cu 1-0 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 3 meciuri.

Fără Schaber, accidentat, dar şi fără Holwell, Sills, Lowney şi Dubeau, pentru că în Liga Naţională echipele sunt obligate să folosească portar autohton şi au dreptul la doar 6 stranieri, Corona şi-a făcut treaba şi s-a impus, după o repriză secundă în care şi-a surclasat rivala.

Meciul a început cu golul lui Skachkov, care i-a pus pe ciucani în avantaj la prima pauză. În partea a doua însă „uraganul” Corona a lovit şi la Miercurea Ciuc. Gajdo Balazs a egalat în minutul 28, după ce Adorjan a respins în faţa pucul şutat de Piche. După doar 30 de secunde, în inferioritate, Koger a fructificat o gafă a harghitenilor şi a făcut 2-1. Ai noştri au marcat apoi şi în PP, VanWormer punctând pentru 3-1 în minutul 38. Deşi au primit gol repede în repriza a treia, Levin marcând în superioritate în minutul 43, „lupii” au gestionat perfect restul minutelor şi sunt la un succes de o triplă istorică.

De remarcat şi evoluţia lui Zoltan Toke, excelent în multe momente, portarul Coronei fiind favorit cert în lupta cu Adorjan pentru postul de titular la Campionatul Mondial.

Meciul 2 va avea loc mâine seară, de la ora 20.00, la Patinoarul Olimpic.

FOTO: arhivă / © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Președintele Federației de hochei hudmr se oftică de numa numa-)))) Ia cu qurtos sa ți treacă!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare