Expres

Brașoveanul Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR

Brașoveanul Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR.

Jurnalistul şi comentatorul Marian Olaianos, concediat anul trecut de la Televiziunea Publică, s-ar putea întoarce la TVR. El a câştigat, în primă instanţă, procesul în care a dat în judecată televiziunea publică. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, așa cum a informat paginademedia.ro.

Brașoveanul Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR

Potrivit deciziei Tribunalului Ilfov, TVR este obligat să îl reintegreze pe Olaianos în funcţia şi postul deţinute anterior. Totodată, TVR este obligată să-i plătească jurnalistului şi despăgubiri egale cu „salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data concedierii şi până la data reintegrării efective”, arată soluţia pe scurt.

Se știe, Marian Olaianos a fost concediat în urmă cu un an de la TVR, pe 9 martie 2023, postul public invocând „motive disciplinare grave”, după ce jurnalistul a agresat-o pe colega sa, Nadine Vlădescu. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
6 luni în urmă

Daca se intoarce Marian intra iarasi in calduri haita…

Back to top button