Gastronomie
Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă
Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă.
Cunoscuta cântăreață este și o bucătăreasă pricepută. A fost invitată de multe ori în emisiuni cu specific culinar, gătind (și) o serie de mâncăruri „marcă proprie”.
Și prăjitura denumită Antoshka, cu mere, vișine și cacao, este creația Annei Lesko.
Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă.
Aluat: 4 ouă, 100 ml lapte, esență de vanilie, coajă rasă de lămâie sau portocală, 3 linguri de zahăr, o linguriță de bicarbonat stins în oțet, o linguriță de cacao, 12 linguri de făină.
Compoziția: 4-5 mere, se pot pune și prune, vișine în propriul suc, un pumn de migdale, nuci zdrobite (după gust), merișoare sau stafide.
Se pune la cuptor – 50 de minute la 180 de grade.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.