Gastronomie

Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă

Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă.

Cunoscuta cântăreață este și o bucătăreasă pricepută. A fost invitată de multe ori în emisiuni cu specific culinar, gătind (și) o serie de mâncăruri „marcă proprie”.

Și prăjitura denumită Antoshka, cu mere, vișine și cacao, este creația Annei Lesko.

Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă | MyTex.ro
Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă 10

Rețeta dată de Anna Lesko pentru o prăjitură delicioasă.

Aluat: 4 ouă, 100 ml lapte, esență de vanilie, coajă rasă de lămâie sau portocală, 3 linguri de zahăr, o linguriță de bicarbonat stins în oțet, o linguriță de cacao, 12 linguri de făină.

Compoziția: 4-5 mere, se pot pune și prune, vișine în propriul suc, un pumn de migdale, nuci zdrobite (după gust), merișoare sau stafide.

Se pune la cuptor – 50 de minute la 180 de grade.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button